torsdag 28 augusti 2014

Bidragen till uppdrag 8: gröna rum

God kväll!

Text och vidare ansträngningar uteblir på grund av förkylning. Här kommer bidragen till gröna rum. 

Hannes


Gustav


Madeleine

Cattis

3 kommentarer:

  1. Hannes: Härligt drömskt att bli kastad in bland ormbunkarna. En varm och ljus bild, med fin mättad grön färg. När man hukar sig ned bland ormbunkar är det ofta som ett rum där nere. Är bilden från Fjällmossen? :)

    Madeleine: Skön bildidé, som jag tycker blev lyckad! Många gånger som jag tittat på gamla ihåliga träd likt detta har jag frågat mig vem som huserar där inne. Jag blev lite nyfiken på att se hur det ser ut inne i huset Tänkte du som jag, trädet som hus för fåglar och andra djur? :)

    Cattis: Ser ingen koppling till temat... hur tänkte du? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din kommentar! Jovisst är det från Fjällmossen. Jag tog ett antal porträtt i ett 'grönt rum', men de blev så gräsliga så jag var tvungen att ta fram en annan bild om jag överhuvudtaget skulle hålla på anständigheten.

      Radera
  2. Gustav:
    Fin trollskogsbild! Tycker det är ett fint djup i det gröna rummet. Det skapar en rumskänsla, särskilt som det ljusa partiet är avgränsat av mörkare. Härliga färger. Är det här älgarna bor?

    Madeleine:
    Jättefin bild! Tycker om idén och genomförandet. Min teori är att det är skogstomten som bor i eken. En riktigt vresig liten rackare som tjuvmjölkar korna och jagar hönsen på natten. Dubbelexponeringar kan se överarbetade ut och bli för tydligt dubbelexponerat. Tycker inte att det blev så här.

    Cattis:
    Där har jag ätit soppa! Kanske en aning diffust, men jag fick ju en förklaring. Teknikidén tycker jag om, men jag tror inte riktigt att färgeffekten kom fram riktigt. Vad sägs om en tjockare strumpa nästa gång?

    SvaraRadera